Shopping

Rruga Sofokli Maliqari, Korçë, Albania
+355 00355 68 407 0940

We will find the best brands and the most competitive prices in the market.

Lgj 8, "Sheshi Liria" tek sheshi i Pazarit te vjeter , Korce

The best souvenir shopping is in Korca, where shop windows are full of jewellery, antiquesRead More

Prane Bombonerise, Bulevardi Shën Gjergji, Korçë 7000, Albania
Hours: Open today Open: 9AM–9PM
+355 00355 66 602 2166

Dormeo Albania offers high quality Dormeo mattress products, Dormeo pads and quilt and many DormeoRead More

Korçë, Albania
Hours: Open today Open: 6AM–8PM
+355 00355 69 536 9920

Veshje per femije dhe te rritur . aksesore per vete dhe per shtepine tuaj.Ambjente shlodheseRead More

Rruga Gjon Buzuku, Korce
Hours: Open today Open: 8AM–10PM
+355 00355 69 603 2519

“AlbMarket” has started its activity in 2010 and today it is one of the mostRead More

Korçë, Albania
New Offer Booking Web f Insta
Rruga 6 Deshmoret, Korçë, Albania
Hours: Open today Open: 9AM–9PM
+355 00355 4 450 5050

Network Expansion: Since 2009, Neptune is present with 12 stores and a showroom all overRead More

Lagjja 9, Rruga Midhi Kostani, Objekti nr.05, Prane BKT. Korce, Korce, Albania
Hours: Open today Open: 9AM–9PM
+355 00355 69 206 6141

Network Expansion: Since 2009, GoTech is present with 12 stores and a showroom (GoTech Luxury)Read More

Rruga Vojo Kushi, Bulevardi Republika, Korçë 7001, Albania
Hours: Open today Open: 9AM–6PM
+355 00355 69 208 5656
Bulevardi Fan Noli, Korçë, Albania
Hours: Open today Open: 9AM–9PM
+355 00355 68 239 9919
Rruga Midhi Kostani, Korçë, Albania

Partners: